Prijavi se na Project Management Championship

Prijavi se na Project Management Championship

 

Područje upravljanja projektima oduvijek je budilo velik interes u vama? Zašto se i sami ne biste okušali u istome i otkrili talent koji čuči u vama?

Natjecanje Project Management Championship stvoreno je baš za vas! Cilj projekta je povećati uključenost studenata u praksu upravljanja projektima na nacionalnoj i međunarodnoj razini kroz unapređenje znanja, iskustava i prakse između istraživanja i poslovnog svijeta.

Osim testiranja vlastitog znanja o upravljanju projektima, možete usvojiti mnogo novih znanja i vještina, iskoristiti teorijsko znanje iz područja upravljanja projektima u praksi te imate priliku surađivati s 2 izvrsna poduzeća Infinum i Inceptum.

Zato požurite i prijavite se na http://bit.ly/YCCPMC2019 do 17.3.2019. jer nova avantura počinje uskoro! A tko stoji iza Project Management Championshipa?

Ovo interesantno natjecanje nastalo je pod palicom udruge IPMA Young Crew Croatia, odnosno ogranka osnovanog pod okriljem Hrvatske udruge za upravljanje projektima te je dio međunarodne obitelji mladih voditelja projekata IPMA Young Crew koja okuplja ljude iz područja upravljanja projektima i studente od 20 do 35 godina starosti. Misija joj je razviti mlade voditelje projekata, sadašnjosti i budućnosti, kroz promociju praksi, edukacija, inovacija i istraživanja u području upravljanja projektima.

Za više informacija posjetite našu stranicu http://bit.ly/YCCPMC2019 i naš Facebook profil https://www.facebook.com/ipma.yc.croatia/.

PMC 2019