ReArt 2019 – natječaj za multimedijalnu izložbu “Vodič kroz galaksiju”

ReArt 2019 – natječaj za multimedijalnu izložbu “Vodič kroz galaksiju”

Pozivaju se umjetnici i studenti da se prijave za sudjelovanje na žiriranoj grupnoj izložbi koja će se održati u sklopu ReArt festivala od 14. do 16. lipnja 2019. godine u galeriji Kazamat, Osijek.
Izložbeni dio programa, svake godine čini neizostavan dio ReArt festivala te je pri svakom svome izdanju određen pojedinom tematikom i načinom umjetničkog izražaja, a ovogodišnja će multimedijalna izložba pretočiti galaktičko iskustvo u gradskim galerijskim prostorima.ReArt festival već petu godinu za redom stvara i održava platformu za promicanje likovne umjetnosti, stvaralaštva afirmiranih i neafirmiranih umjetnika, a sve s ciljem povezivanja lokalne zajednice s raznolikim umjetničkim praksama pri čemu svi sudionici postaju vidljivima u medijskom i javnom prostoru.

Multimedijalnom izložbom „Vodič kroz galaksiju“ u prostorima Galerije Kazamat nastavlja se umjetnička izložbena praksa ReArt festivala.

Program izložbe objedinit će umjetničke audiovizualne intervencije kroz predstavljanje relevantnih multimedijalnih umjetnika čiji će se radovi voditi motivom svemira. Tematskim pristupom radovima kroz ReArtovu platformu svake godine propituju se novi motivi otvarajući tako neiscrpan izvor inovativnih ideja za umjetničko stvaranje.

Rok za prijavu: do 19.svibnja 2019.

O ishodu selekcijskog postupka sudionici će biti obaviješteni e-poštom do 25. svibnja 2019. godine.

Multimedijalna izložba ”Vodič kroz galaksiju” bit će otvorena od 14. do 17. lipnja 2019. godine u sklopu ReArt festivala.

Za sva pitanja obratite se na e-mailom na: reartizlozbe@gmail.com

Uvjete natječaja i prijavnicu možete preuzeti ovdje.