Voogle konferencija 2018 – Uspješne priče “lokalnih heroja”, 10.000€ za pobjednika startup natjecanja

Voogle konferencija 2018 – Uspješne priče “lokalnih heroja”, 10.000€ za pobjednika startup natjecanja

U četvrtak, 17. svibnja 2018. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu održat će se Voogle konferencija 2018. U sklopu teme konferencije „Here we grow“ održat će se predavanja, panel diskusije, natjecanje za najbolju poduzetničku ideju i poslovni sastanci namijenjeni poduzetničkoj, startup i akademskoj zajednici.

Ovogodišnje izdanje Voogle konferencije predstavlja uspješne priče „lokalnih heroja“ iz svijeta poduzetništva, prati „heroje u nastajanju“ koji s velikim potencijalom tek kreću u svoje poduzetničke priče i bavi se znanjima i vještinama potrebnim za realizaciju takvih priča.

Za dobru atmosferu i nadahnute nastupe već tradicionalno brine Peter Hopwood, koji i sam predstavlja uspješnu Voogle priču. Prva poslovna konferencija koju je Peter vodio bila je Voogle konferencija 2014. Nakon tog angažmana on već 4 godine vodi neke od najvećih konferencija u svijetu poput Mobile world congress u Barceloni.

U sklopu konferencije održat će se i natjecanje za najbolju poduzetničku ideju gdje će 8 odabranih finalista prezentirati svoju poduzetničku ideju pred stručnim odborom, a jedan od njih ponijet će laskavu titulu „Voogle startup godine“. Svi sudionici imat će priliku sudjelovati na pripremnoj radionici koju će voditi Peter Hopwood, koji nije samo nadahnut voditelj već i trener komunikacijskih vještina i javnog nastupa. Pobjednik natjecanja ulazi u Voogle accelerator koji osigurava financijska sredstva od 10.000€, intenzivan mentorski program i pristup kanalima za internacionalizaciju poslovanja.

Međunarodni poslovni sastanci (B2B) održavat će se u kazališnim ložama po „speed dating“ i „blind dating“ principu. Svi zainteresirani mogu se registrirati putem web servisa, pronaći ranije registrirane tvrtke i sudionike te dogovoriti sastanke.

Konferenciju organizira Tehnološki park Varaždin pod pokroviteljstvom Europske poduzetničke mreže i Europske komisije. Partneri konferencije su Kreda d.o.o., Varaždinski obrtnički portal, Adssential d.o.o. i Savjet mladih grada Varaždina.

Za kupovinu ulaznica te prijave na startup natjecanje i poslovne sastanke posjetite službene web stranice konferencije: conf.voogle.org.

Ulaznice su besplatne za studente.

Kontakt osoba:
– Karlo Kukec, direktor Tehnološkog parka Varaždin
– Email: karlo.kukec@tp-vz.hr
– Tel: +385 98 472 051

Službeni profili konferencije na društvenim mrežama:
https://www.facebook.com/vooglevz
– http://www.youtube.com/user/VoogleStartupKutak