Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Sveučilište Sjever ove će godine sudjelovati kao jedan od izlagača na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu, 16. listopada Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici od 10 do 18 sati.

Sajam stipendija i visokog obrazovanja u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja je jedinstven i nezaobilazan događaj od nacionalnog značaja na kojemu se predstavljaju stipendije, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu. Sajam stipendija i visokog obrazovanja je najveći događaj ove vrste u Hrvatskoj i regiji koji svake godine bilježi sjajne uspjehe s između 70 i 100 izlagača iz gotovo 20 zemalja Europe i svijeta te preko 10 000 posjetitelja. Na Sajmu tradicionalno izlažu institucije koje nude stipendije i razne oblike financijske potpore za studij u Hrvatskoj i inozemstvu, a ove godine će na njemu sudjelovati i institucije koje će predstaviti svoje studijske i obrazovne programe, tečajeve stranih jezika, usluge prijevoda prijavne dokumentacije te institucije koje u svojoj ponudi imaju obrazovne programe i usluge. Na ovaj način, Sajam postaje mjesto na kojemu posjetitelji mogu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na obrazovne programe i programe stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sajam stipendija i viskog obrazovanja odlična je prilika za sve studente kako bi se upoznali s mogućnosti studiranja i stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Detalji o Sajmu nalaze se u nastavku: http://www.stipendije.info/hr/sajam/o_sajmu/sajam_2018

 

Vidimo se u utorak, 16. listopada u Zagrebu na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja.