Radionica o natječaju „Regionalna diversifikacija i specijalizacija hrvatskog turizma kroz ulaganja u razvoj turističkih proizvoda visoke dodane vrijednosti“

U event prostoru Tehnološkog parka će se u četvrtak, 10. studenog u 11h  održati radionica o natječaju „Regionalna diversifikacija i specijalizacija hrvatskog turizma kroz ulaganja u razvoj turističkih proizvoda visoke dodane vrijednosti“.

U natječaju su osigurana bespovratna sredstva u iznosu od 930.000.000,00 HRK, a glavni mu je cilj razvoj javne turističke infrastrukture kako bi se povećala atraktivnost turističkih destinacija, posebno onih u slabije razvijenim područjima, a u skladu sa zelenom i digitalnom tranzicijom.

Tema radionice je predstavljanje poziva za dodjelu bespovratnih sredstava, koji su uvjeti prijave, kako dizajnirati projekt, kako obrazložiti zelene i digitalne dijelove projekta te kako se prijaviti.

Prijave na natječaj će se moći podnositi od 7. 11. 2022. godine do 3. 2. 2023. i stoga je važno što bolje i što prije pripremiti se za natječaj. Osim navedenog natječaja, na radionici će se istaknuti i najave budućih natječaja, očekivani budžeti, prihvatljivi prijavitelji i aktivnosti ulaganja.

Radionica je besplatna, a prijaviti se možete na linku: https://bit.ly/3sRmc37