Prijavi se na natjecanje “Elektroboj”

Prijavi se na natjecanje “Elektroboj”

Elektroboj je natjecanje u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike i kao takvo, jedinstveno u Hrvatskoj. Osim natjecateljskog dijela, Elektroboj čini i niz pomno osmišljenih predavanja i radionica. Misija ovog projekta je popularizacija elektrotehnike, poticanje studenata da svoje ideje i znanja pretoče u praksu te povezivanje studenata i renomiranih tvrtki iz domene elektrotehnike i računarstva.

Elektroboj je namijenjen redovitim studentima fakulteta elektrotehničke struke i svim studentima čiji je interes elektrotehnika.
Natjecanje potiče kreativnost i ohrabruje studente na realizaciju vlastitih ideja istodobno ih suočavajući sa svim izazovima koje vođenje jednog ozbiljnog projekta nosi sa sobom.

Osim kvalitetnog konačnog rješenja pred studente se stavlja zadatak da načine jednako kvalitetnu tehničku dokumentaciju svojeg rada te da u precizno određenim vremenskim rokovima ispune pred njih postavljene zadatke.

Detalji i uvjeti prijave nalaze se u nastavku https://www.estudent.hr/category/natjecanja/elektroboj/#pravila-natjecanja_tab. Prijavni obrazac nalazi se OVDJE.

Prijave traju od 7. do 23siječnja. Prijaviti se možeš sam ili u timu, a za izradu uređaja od hardvera i softvera imaš čak četiri mjeseca.

Ne propusti priliku!