Idea Knockout 2018. – prijavite se na natjecanje tehnoloških ideja

Idea Knockout 2018. – prijavite se na natjecanje tehnoloških ideja

Bug je odlučio ove godine upriličiti jubilarno peto izdanje najuzbudljivijeg regionalnog natjecanja tehnoloških ideja – Idea Knockout 2018 koji će se održati 27. rujna 2018. u prostoru HUB385 u Zagrebu uz besplatan ulaz za sve posjetitelje, a timovi koji se prijave natjecat će se za  hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja CES-a 2019 te nešto još vrijednije – izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a „rezerviranom“ isključivo za najbolje startupe na svijetu.

Da bi se prijavili na Idea Knockout 2018 dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. Nije važno imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti – važno je samo da ste pametni i da imate hrabrost i ambiciju za svjetski uspjeh!

Prijava se obavlja putem web-stranice natječaja, www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu bit će u prilici osvajati i druge vrijedne nagrade, poput mobilnih uređaja i „slotova“ za nastup na Bug Future Showu 2019.

Detalji i prijave u nastavku: http://ideaknockout.com/