Humanost je vrlina koju svi cijene – prijavi se na humanitarni pub kviz

Humanost je vrlina koju svi cijene – prijavi se na humanitarni pub kviz

Varaždin– udruga eSTUDENT uz suradnju s lokalnom zajednicom grada Varaždina ove godine organizira Humanitarni Pub-Turnir. Događaj se održava u noćnom baru Barfly u srijedu 15.12. s početkom u 19 sati. Prijaviti se možete preko forme ili QR koda koji se nalazi na plakatima i digitalnim letcima, a prijave se zaprimaju do 13.12. sa završetkom u ponoć.

Glavni cilj održavanja turnira je veselo druženje i topla atmosfera u božićnom ruhu, a sva prikupljena novčana sredstva donirat će se Udruzi za nezbrinute mačke ,,Životni zov Varaždin”.

Turnir je podijeljen u dva segmenta. Prvi je kartaška igra Belot zvana Bela, a drugi društvena igra Pikado. Kotizacija za turnir je 20 kuna po igraču ili 40 kuna po paru (PDV uključen).

Što se pića tiče, nećete ostati žedni jer smo Vam osigurali promotivnu cijenu na određena alkoholna pića, a na dan održavanja turnira ljubitelji toplih napitaka dobivaju kupon 1+1 gratis. Dress code nije obavezan, ali Vam savjetujemo božićni džemper, mirnu ruku i pokeraško lice.

Tri najbolja tima očekuju vrijedne nagrade zato odmjerite snage i odnesite titulu nepobjedivih.

Za više informacija o događaju i eSTUDENTu, posjetite naš web, Facebook stranicu, Instagram i LinkedIn profile te se pretplatite na eSTUDENT newsletter.