Sudjeluj na najvećoj internacionalnoj konferenciji za mlade- LEAP Summit

Sudjeluj na najvećoj internacionalnoj konferenciji za mlade- LEAP Summit

LEAP Summit je najveća internacionalna konferencija za mlade u Jugoistočnoj Europi, koja okuplja tisuće sudionika iz više od 40 zemalja svijeta te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija. U 2019. godini održat će se od 29. – 30. ožujka u Plaza Event Centru u Zagrebu. Na konferenciji će predavanja održati više od 60 poznatih međunarodnih i hrvatskih predavača, no posebnost LEAP Summit-a je ta što nudi brojne prilike za razvoj karijere, zapošljavanje, samozapošljavanje i učenje o modernim trendovima.

Prije LEAP Summita od 27. – 28. ožujka održat će se i Pre-Summit koji donosi specijalizirane radionice, hackatone, ideation natjecanja, bootcampove i meetupove.

Što možete očekivati od LEAP Summit 2019.?
· 60+ predavača iz različitih industrija
· Tisuće sudionika iz više od 40 zemalja svijeta
· Paralelni program na nekoliko pozornica tako da uvijek možete naći neku zanimljivu temu za sebe
· Prilike za networking, širenje poslovanja i upoznavanje ljudi koji slično razmišljaju
· Internacionalni party program – FLEAP out

Glavni partner LEAP Summita je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, a sudjelovanje na LEAP Summitu je u potpunosti besplatno. Prijave su otvorene do popunjenja mjesta na konferenciji. Prijaviti se možete na: https://leapsummit.com/apply-now/

Za više informacija molimo pogledajte:

Website: https://leapsummit.com/
Facebook page: https://www.facebook.com/LeapSummitZagreb/
LEAP 2018 video: https://www.youtube.com/watch?v=IP3LumDkxYM

Ako Vas interesiraju vas nove tehnologije, digitalni marketing, digitalne teme, inovacije i poduzetništvo te inspirativne priče, svakako sudjelujte na internacionalnoj konferenciji „LEAP Summit“.