Prijavite se na studentski program “Imagine, Create, Innovate: Smart Agriculture”

Prijavite se na studentski program “Imagine, Create, Innovate: Smart Agriculture”

Rješenja u okviru Smart Agriculture tematike oblikuju današnjicu i neposrednu budućnost prema zdravoj i održivoj poljoprivredi te odgovornom gospodarenju prehranom.Prijavite se kao tim s 3 do 5 članova na studentski program “Imagine, Create, Innovate: Smart Agriculture” i osvojite putovanje na sajam u Amsterdam, patent za vaše rješenje i projektnu prijavu na EU fond za nastavak rada. Studentski program Imagine, Create, Innovate inicijativa je Inovacijskog centra Nikola Tesla za uobličenje studentskih ideja i vizija u prototipove te dovođenje do razine tehničke inovacije.

Cilj je uspostavljanje poticajne inovacijske atmosfere i temelja za inovativnu ekonomiju već od studentskih dana te nastavak u poslovnom okruženju.

Do 12. srpnja 2019. godine sastavite dvije A4 stranice opisa ideje iz Smart Agriculture područja i kroz pet mjeseci dovedite ju do razine tehničke inovacije zajedno s vašim timom, a uz podršku mentora, Inovacijskog centra Nikola Tesla i vodećih domaćih poduzeća u Smart Agriculture području. Ideje mogu biti sklopovske ili programske, ili nešto posve drugačije, a usmjereno na podizanje kvalitete prehrane, preciznu poljoprivredu, učinkovitosti uzgoja i još puno šire. Više informacija pronađite na službenoj stranici programa ovdje ili društvenim mrežama.

Detalji se nalaze OVDJE.