Poziv za sudjelovanje u predakceleracijskom programu TECH BOOST

Poziv za sudjelovanje u predakceleracijskom programu TECH BOOST

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. zajedno s nositeljem programa njemačkim fondom Finance in Motion i jednim od najjačih svjetskih akceleratora Startup Wise Guys iz Estonije kao partnerom otvara natječaj za poduzetnike i projektne timove za sudjelovanje u Tech Boost programu.

Program će omogućiti poduzetnicima razvoj inovativnih poduzetničkih ideja, pripremu za skaliranje i za susret s investitorima rizičnog kapitala. Svi sudionici programa automatski ulaze u polufinale međunarodne konferencije PODIM za poduzetnike početnike u svibnju u Mariboru te se mogu uključiti u Entrepreneurship Tournament u listopadu u Sarajevu koji organizira Finance in Motion fond kao nositelj ovog programa.

Stoga Vas ovim putem pozivamo da svojim glavnim dionicima proslijedite informacije o programu kako biste im omogućili pristup kvalitetnom programu koji može rezultirati dodatnim investicijama – sam poziv nalazi se u privitku ovog maila.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na: croatia@wbaforum.org ili posjetite web stranicu: https://poduzetnickicentar-kzz.hr/tech-boost-program/

Prijave su krenule 02.02.2020. godine i traju do 02.03.2020. godine.

 

Više infomracija možete pronaći u nastavku:

hrv_tech_boost_flyer – kopija

Poziv za sudjelovanje u predakceleracijskom programu

TECH BOOST tech_boost_program