Postani član tima Inspire Me konferencije

Postani član tima Inspire Me konferencije

Nedugo nakon što je najavljen novi projekt koji mijenja svijet edukacije i networkinga: Inspire Me Camp, iz Inspire Me platforme stiže nova vijest!

Naime, najinspirativnija konferencija krenula je u potragu za novim članovima. Jedinstvena je ovo prilika da postanete dio tima i steknete nezaboravno iskustvo.

Prijave su otvorene do 26. rujna, a prijaviti se mogu studenti različitih usmjerenja svih Sveučilišta u Hrvatskoj i mlade osobe do 30 godina.

Novi članovi imati će priliku sudjelovati u organizaciji konferencija diljem Hrvatske i Europe. Osim toga, otvara im se jedinstvena prilika da se uključe u organizaciju prve međunarodne Inspire Me konferencije koja će 2020. u Istri okupiti 5.000 sudionika iz cijele Europe.

Inspire Me platforma

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici…) iz različitih područja dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Počevši kao konferencija Inspire Me je u međuvremenu prerasla u platformu koja se osim konferencije sastoji i od portalahumanitarnog djela, nagrada Širi dobro i Inspire Me 2030 te sportskih evenata.

Inspire Me konferencija održana je u pet gradova (Zagreb, Rijeka, Pula, Osijek, Zadar), a sudjelovalo je 6.000 sudionika i 250 predavača.

Dosadašnji predavači bili su Lada Tedeschi Fiorio (Atlantic Grupa), Boris Žgomba (Uniline), Miroslav Ćiro BlaževićTarik FilipovićAntonija BlaćeAndrea AndrassyMiljenko Vaić (Nestle), Ingrid Divković, R. Michael AndersonRob Anderson, Ana Šuper Matana (Daimler Benz), Davor PavunaAlis Marić, Korado Korlević, Krešimir Mišak. 

Detalji u nastavku: https://www.inspireme.hr/