Otvorene prijave za pripravnički program Growww

Otvorene prijave za pripravnički program Growww
Program Growww je jednogodišnji pripravnički program za diplomante s mogućnosti stalnog zaposlenja, a pripravnike kroz godinu usmjerava i potiče mentor.

Kroz Growww Ina nudi posao s punim radnim vremenom, konkurentnom plaćom i odlične mogućnosti razvoja, ističe se u priopćenju.

‘Godinama smo na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata, a Growww je nagrađen i kao najbolji program za studente u sklopu Croatia’s Best Employer Brand Awards 2019. Ovo je izvrsna prilika za sve studente koji će uskoro diplomirati ili one koji su već diplomirali, a imaju manje od godinu dana radnog staža u struci. Jednogodišnji pripravnički program nudi izvrsnu priliku za upoznavanje naše industrije te sudjelovanje u vrlo uzbudljivom razdoblju transformacije energetskog sektora. Vaš talent, inovativne i svježe ideje te naša raznolika i inkluzivna korporativna kultura savršena su formula koja nam omogućuje ispunjavanje zajedničkih ciljeva. Čekamo vas!’, poručila je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u INI.

Svi zainteresirani kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva u struci, pozvani su da putem službene stranice saznaju koji su uvjeti potrebni te da se prijave na natječaj do 30. travnja 2021.

Ove godine imate priliku iz udobnosti svog doma pregledati otvorene pozicije u sklopu online dana karijera.

Registrirajte se na Virtualni dan karijera Growww 15. travnja! 

Pravi si kandidat za program Growww ako:

  • imaš ≥ 240 ECTS bodova ili završen fakultet
  • studiraš ili si završio/la: građevinu, ekonomiju, elektrotehniku, strojarstvo, promet, računarstvo ili informatiku
  • nemaš radnog staža u struci ili imaš, ali maksimalno do godinu dana
  • želiš se pridružiti gotovo 700 kolega koji su karijeru započeli kao pripravnici u sklopu programa Growww i iskusiti kako je to biti dio velike ekipe, a opet biti svoj i prepoznat i
  • zanimaju te stimulativna primanja.