Javni poziv za prijave radova na 4. studentsku nagradu Mlada nada

Javni poziv za prijave radova na 4. studentsku nagradu Mlada nada

Hrvatska udruga za odnose s javnošću ove će godine dodijeliti studentsku nagradu HUOJ-a Mlada nada, kojoj je cilj promicanje izvrsnosti među studentima i njihovo motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću. Ova nagrada je priznanje strukovne udruge za pokazano znanje, izvrsnost i zalaganje studenata visokih učilišta koja djeluju na području Republike Hrvatske, a koji su tijekom studija, na preddiplomskim ili diplomskim studijskim programima, imali upisane kolegije koji su podrazumijevali sadržaj iz područja odnosa s javnošću.

Natječaj je otvoren od 5. rujna do 5. listopada 2018. godine u 12 sati te se na njega mogu prijaviti radovi realizirani u akademskoj godini 2017./2018. u četirima kategorijama:

1. Studentska nagrada HUOJ-a za seminarski rad
2. Studentska nagrada HUOJ-a za diplomski rad
3. Studentska nagrada HUOJ-a za komunikacijski plan
4. Studentska nagrada HUOJ-a za završni rad

Svaku pristiglu prijavu razmatra peteročlani stručni žiri HUOJ-a te ju ocjenjuje prema svakom kriteriju definiranom Pravilnikom o dodjeli godišnjih nagrada Mlada nada. Kriteriji za ocjenjivanje su: stručnost i ozbiljnost pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost.

Zadnji rok za prijavu radova je 5. listopada 2018. u 12.00 sati. Da bi prijava bila valjana potrebno je, uz rad koji se prijavljuje, dostaviti ispunjen Obrazac prijave (Prijavnica_studentska_nagrada_2018)  Potvrdu mentora o autentičnosti rada te Izjavu o vjerodostojnosti podataka u prijavi).

Svečana dodjela studentskih nagrada predviđena je za 9. studenoga 2018. godine, a o točnom vremenu i mjestu dodjele bit ćete naknadno obaviješteni. Nagrada je poklon bon u vrijednosti od 800 kuna i besplatna kotizacija za HUOJ-evu godišnju konferenciju (prosinac 2018.).

Više informacija potražite na info@huoj.hr