Tvrtka Zrinski u primarnoj djelatnosti usmjerena je na razvoj originalnih i izradu visoko kvalitetnih elemenata strojarske tehnologije, medicinskih implantata (ljudske medicine i veterine), kirurških instrumenata i proizvoda iz područja zrakoplovne industrije. Kako bi se osigurala cjelovita usluga za kupce širokog spektra djelatnosti i zahtjeva, na najvišoj razini međunarodnih standarda, možemo odraditi sve faze od planiranja i izrade prototipa do serijske proizvodnje i testiranja najrazličitijih tipova proizvoda.

Poštujemo najstrože standarde tehnološke izvedbe

Ovisno o zahtjevima proizvodnih naloga, obradni se centri prilagođavaju serijskoj ili prototipnoj proizvodnji. Svi proizvodni i poslovni procesi certificirani su standardima kvalitete po DIN ISO 13485, 9001 i 14001 normama. Time smo postavili preduvjete za izvrsnost svih proizvoda, sigurnosti na radu i zaštite okoliša.

Zadatak nam je kroz procesno orijentirane sustave upravljanja dnevno poslovanje provoditi u skladu s politikom kvalitete pritom prateći i primjenjujući sve zakone i zakonske propise Republike Hrvatske te europske direktive o medicinskim proizvodima.

Address

Our Address:

Trnovec Bartlovečki, Gospodarska ulica 6

GPS:

46.2992276, 16.4092623

Telephone: