VIST d.o.o. iz Čakovca je obiteljska tvrtka, koja je bila osnovana 2002. godine te izlazi iz tvrtke NC SERVIS LOVREK Ivan s.p. iz Ljubljane. Pošto ne radimo više samo servis na CNC strojevima, odlučili smo tvrtku NC SERVIS LOVREK Ivan s.p. preimenovati i prestrukturirati. Riječ VIST izlazi iz kratice njemačke riječi: Vertretung, Ingenieurwesen, Servis in Technologie, što u prijevodu znači zastupništvo, inžinjering, servis i tehnologija.

Zastupamo 3 svjetsko poznata proizvođača CNC strojeva iz SR Njemačke. To su EMAG, koji proizvodi vertikalne i horizontalne CNC tokarske strojeve, strojeve za tokarenje krivulja, te strojeve za vanjsko brušenje, brušenje krivulja, te 5-osne strojeve za brušenje, proizvođače strojeva CHIRON i STAMA, koji proizvode vertikalne obradne centre, strojeve za više osnu obradu te fleksibilne linije. Svaki od njih se može pohvaliti sa tradicijom proizvodnje CNC strojeva dužom od 50 godina. Također zastupamo tvrtku LPW, koja proizvodi strojeve za industrijsko pranje dijelova.

Pomažemo sa savjetima kod nabavke novih i polovnih strojeva, te kod tehnologije. Po Vašoj želji organiziramo obilazak kod proizvođača koje zastupamo, gdje možete vidjeti montažu strojeva, novosti iz područja CNC strojeva, te se sami uvjeriti u kvalitetu proizvoda. Također organiziramo obuku iz područja NC programiranja. Za gore navedene proizvođače strojeva vršimo servis na području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije i redovito sudjelujemo u obrazovanju. Pomažemo kod nabavke rezervnih dijelova za nove kao i za polovne strojeve, jer svaki od gore navedenih proizvođača ima u svom skladištu do 97% rezervnih dijelova. Redovito izlažemo na sajmovima u Sloveniji FORMA TOOL te u Hrvatskoj BIAM, gdje možete vidjeti i isprobati proizvode od gore navedenih proizvođača.

Zaposlenici u tvrtki VIST d.o.o. mogu se pohvaliti dugogodišnjom praksom iz područja CNC strojeva i tehnologije obrade metala. Uvijek smo Vam na raspolaganju, te ćemo Vam pomoći da dođete do rješenja kod bilo kakvih problema ili pitanja, a u to se možete uvjeriti kod naših dugogodišnjih kupaca i ljudi s kojima radimo.

Address

Our Address:

Industrijska ulica 3, 40000, Pribislavec

Telephone: