Perpetuum Mobile svjetlo je dana ugledao još davne 1989. godine, u vrijeme kada je tehnološki krajobraz izgledao sasvim drukčije, a internet kakav poznajemo tek se trebao roditi. Nakon gotovo tri desetljeća postojanja, Perpetuum ima status jedne od vodećih IT kompanija u Hrvatskoj te se možemo pohvaliti bogatom poviješću obilježenom mnogim uspješnim projektima, suradnjama, angažmanima i partnerstvima. Štoviše, neki od klijenata s kojima smo u prvim godinama rada počeli suradnju još uvijek su s nama!

Kako se tijekom godina ubrzano razvijala tehnologija, tako se razvijala i naša tvrtka, a danas smo jedan od domaćih autoriteta na područjima:

  • Razvoja web stranica i portala
  • E-commerce rješenja i web shopova
  • Mobilnih aplikacija
  • Poslovnih rješenja i aplikacija
  • Cloud computinga, infrastrukture i sigurnosti
  • Software Asset Management (SAM) rješenja

Naravno, sve to ne bismo mogli postići bez sposobnih i pouzdanih ljudi koji su ključan temelj uspješnog poslovanja. Perpetuum zapošljava tridesetak djelatnika s visokim stručnim referencama i brojnim certifikatima tehnoloških partnera tvrtke, a za specifične poslove pri ruci nam je uvijek provjerena mreža vanjskih suradnika.

U skladu s našom misijom i vizijom, svakodnevno stvaramo nove vrijednosti u poslovanju naših klijenata korištenjem suvremenih informacijskih i internetskih tehnologija.

Budućnost će biti zanimljiva, otkrijmo je zajedno!

Address

Our Address:

Ulica Damira Tomljanovića Gavrana 13, 10000, Zagreb

Telephone: