MTH STROJEVI d.o.o.  iz Čakovca je osnovana 2013. godine.

Zastupamo svjetski poznatog proizvođača CNC alatnih strojeva iz Austrije na području Republike Hrvatske i Republike Bosne i Hercegovine. To je poduzeće EMCO MAIER Ges.m.b.H., koje proizvodi horizontalne CNC tokarske strojeve, vertikalne CNC obradne centre i CNC strojeve za više osnu obradu te univerzalne glodalice i tokarske strojeve koji mogu biti ciklično upravljani. Osim CNC strojeva za industriju EMCO MAIER Ges.m.b.H. proizvodi i strojeve za edukaciju u školama. EMCO MAIER Ges.m.b.H. se može pohvaliti sa dugogodišnjom tradicijom proizvodnje CNC alatnih strojeva.

Pomažemo sa savjetima kod nabavke novih i polovnih strojeva, te kod tehnologije. Po Vašoj želji organiziramo obilazak poduzeća EMCO MAIER Ges.m.b.H, gdje možete vidjeti montažu strojeva, novosti iz područja CNC strojeva, te se sami uvjeriti u kvalitetu proizvoda. Također organiziramo obuku iz područja CNC programiranja. Za EMCO MAIER Ges.m.b.H strojeve koje zastupamo vršimo i servis na području Republike Hrvatske i Republike Bosne i Hercegovine i redovito sudjelujemo u obrazovanju. Pomažemo kod nabavke rezervnih dijelova za nove kao i za polovne strojeve, jer gore navedeni proizvođač ima u svom skladištu do 97% rezervnih dijelova.

Možemo se pohvaliti dugogodišnjom praksom na području CNC strojeva i tehnologije obrade metala. Uvijek smo Vam na raspolaganju, te ćemo Vam pomoći da dođete do rješenja kod bilo kakvih problema ili pitanja.

 

Address

Our Address:

Dr. Tome Bratkovića 1, 40 000 Čakovec

GPS:

46.38239, 16.40896

Telephone: