Naša tvrtka Mesna industrija Natura d.o.o. obvezala se na provedbu politike upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane. Kao proizvođači prehrambenih proizvoda svjesni smo odgovornosti i naše uloge u društvu pa nam je pravac razvoja tvrtke usko i nedjeljivo vezan uz kvalitetu i sigurnost hrane, a sve u skladu s našom poslovnom orijentacijom i etičkim načelima svih zaposlenika. To uključuje:

– naglasak na kupca
– odgovornost prema okolišu
– održivost
– etičku i osobnu odgovornost
– zahtjeve proizvoda (sigurnost, kvalitetu, legalnost proizvoda i procesa).

Planirana implementacija IFS Food (International Featured Standards) sustava obuhvaća proizvodnju polutrajnih, obarenih i trajnih proizvoda, svježeg i mljevenog mesa te pripravaka od mljevenog mesa, narezane polutrajne, obarene i trajne proizvode u pakiranju sa kontroliranom atmosferom.
Naša misija je proizvodnja kvalitetnog, zdravstveno ispravnog i sigurnog proizvoda.
Vizija Mesne industrije Natura d.o.o. je biti među vodećim tvrtkama u preradi mesa i proizvođačima svježeg i mesnih pripravaka te prepoznata kao lider po kvaliteti. Takvu viziju zasnivamo i postižemo kvalitetom te kontroliranim zaokruženim procesom proizvodnje od naše farme do vašeg stola.
Poslovanje temeljimo na povjerenju i uzajamnom poštovanju sa svim zaposlenim djelatnicima, korisnicima naših usluga, potrošačima i ostalim zainteresiranim stranama.
Zakonska regulativa zahtjeva zadovoljenje kvalitete i sigurnosti proizvoda, a naša obaveza je poštovati zahtjeve zakona primjenjujući dobru proizvođačku i dobru higijensku praksu.
Naglasak na zaštiti okoliša jedna je od temeljnih zadaća našeg poslovanja pa se pravilnim gospodarenjem otpadom utječe na smanjenje nastanka svih vrsta otpada u proizvodnom procesu kao i na njegovo pravilno zbrinjavanje. Djelotvorna vanjska i unutarnja komunikacija vezana uz pitanje sustava upravljanja te resursi i obrazovanje zaposlenika važan su dio naše politike kojim izravno utječemo na zadovoljstvo naših potrošača, kupaca i cijelo društvo.
Politika tvrtke Mesna industrija Natura d.o.o. je dostupna javnosti i primjenjuje se od dana potpisivanja.

Address

Our Address:

Ulica Grada Vukovara 60, Đurđevac

Telephone: