Sportska televizija (SPTV) je prvi specijalizirani sportski TV program u Hrvatskoj, u vlasništvu Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO). Gledateljima nudi sportske vijesti iz hrvatskog i svjetskog sporta, sportske prijenose, priče o sportu i sportašima.

Televizijsko poslovanje je poslovanje s ljudima, o ljudima i za ljude. Poslovanje Sportske televizije je poslovanje sa sportašima, o sportašima i za sportaše i sve koji se tako osjećaju. Kao prva nacionalna sportska televizija, naš je cilj pružiti sveobuhvatnu informaciju o hrvatskom i međunarodnom sportu, educirati i zabaviti, pružiti program koji će zadovoljiti apetite cijele obitelji.

Kroz oglašavanje i partnerstvo s gospodarskim subjektima u Hrvatskoj i šire, cilj nam je tim subjektima pružiti mogućnost povezivanja sa sportom, ulaganje i poistovjećivanje sa trudom i radom, odricanjem sportaša u ostvarenju njihovim ciljeva. Sinergijom snage gospodarstva, vještine, znanja i kreativnosti novinarske ekipe, stvaramo prepoznatljiv rukopis programskog poslovanja.

Address

Our Address:

Ul. kneza Ljudevita Posavskog 48, 10000, Zagreb

Telephone:
Email: