Djelatnost poduzeća
Proizvodnja, prodaja i montaža gromobranske zaštite i prenaponske zaštite pod vlastitom robnom markom HERMI.
Proizvodnja, prodaja i montaža kabelskih polica i ljestvi i konstrukcijskih sustava pod vlastitom robnom markom HERMI.
Stručno savjetovanje o načinu zaštite od udara munje.

Misija, vizija, strategija poduzeća
Misija
Uz naše znanje, dugogodišnje iskustvo i inovativne ideje, zadovoljiti potrebe i želje kupaca za visoko kvalitetne proizvode za zaštitu od udara munje i posljedicama udara munje. Sa modernom tehnologijom razvijati i proizvesti program zaštite koja postavlja nove standarde sigurnosti života pojedinaca i imovine.

Vizija
Razvijati vlastitu robnu marku inovacijama i znanjem, koje smo stekli kroz dvadeset godina rada. Postigli smo konkurentsku prednost cjelokupne unutarnje i vanjske zaštite od udara munje, tako da su pred nama izazovi internacionalizacije poslovanja. Želimo postati najprepoznavniji proizvođač i dobavljač vanjske i unutaršnje zaštite na prostorima bivše Jugoslavije i povećati svoj tržišni dio u ostalim europskim zemljama.

Strategija
Ciljevi i vizija poduzeća ostvarit će se kroz inovativne proizvode, konkurentne produkte i kompletnom ponudom vanjske i unutarnje prenaponske zaštite, izvrsnanom tehničkom podrškom, efikasnošću i brzinom izvođenja i ekološki prihvatljivih proizvoda. Naša prednost je da imamo stalne kontakte s poduzetnicima i investitorima koji prepoznavaju važnost kvalitete gromobranske i prenaponske zaštite. U suradnji s vanjskim partnerima, ali pod markom Hermi, proširiti ćemo put razvoja, kao i osnivanje novih poduzeća preko granice Slovenije, u Europi.

Address

Our Address:

Obrež Zelinski 51, 10380, Obrež Zelinski

GPS:

45.909622, 16.269052

Telephone:
Email: