Grafik.net d.o.o. jedna je od vodećih kuća grafičke industrije u Hrvatskoj i regiji. Posluje već više od 18 godina i na tržištu se etablirao kao generalni zastupnik Kodaka, Dursta, Zunda i ostalih kvalitetnih dobavljača za područje Hrvatske i regije. Danas je poznat kao tvrtka koja nudi cjelovita rješenja za interaktivne grafičke komunikacije. Preko 120 klijenata je prepoznalo Grafik.net kao pouzdanog partnera, bilo da se radi o malim, srednjim, velikim tiskarama ili grafičkim studijima, marketinškim agencijama i svim partnerima koji imaju potrebe za učinkovitom grafičkom komunikacijom s korisnicima. Osim sveobuhvatnog asortimana, ono što čini Grafik.net jedinstvenim je individualni pristup svakom klijentu, maksimalna personalizacija, savjetovanje i podrška klijentima, te pouzdana servisna podrška, kao i kontinuirano ulaganje u izobrazbu svog stručnog kadra.

NAŠA VIZIJA
Zastupanjem najkvalitetnijih brendova, kontinuiranim ulaganjem u postojeća i nova tržišta, te razvojem proizvoda i usluga ostati i dalje uvjerljivi LIDER na tržištu rješenja za tiskarsku industriju u Hrvatskoj i regiji.

NAŠA MISIJA
Kao dobavljač cjelovitih rješenja u grafičkoj industriji najbolji smo u regiji. Premašujemo očekivanja naših klijenata kroz kontinuirano ulaganje u najnaprednije tehnologije i stručno osoblje te ćemo našim kupcima biti prvi izbor. Kroz individualni pristup svakom klijentu, nudimo cjelovitu ponudu kreiranu prema njihovim potrebama – opremu, stručno savjetovanje, edukaciju i servis te time pružamo kvalitetan doprinos konkurentnosti klijenta. Ukratko, klijentima pružamo CJELOVITA rješenja za SVE proizvodne procese u tiskarskoj industriji.

Address

Our Address:

Odranska 1/1, 10 000 Zagreb, Croatia

Telephone: