Carlsberg Croatia

Carlsberg Croatia dio je danske grupacije Carlsberg, kompanije koja na više od 150 tržišta diljem svijeta donosi fantastična piva. S proizvodnjom u Koprivnici, te uredima diljem zemlje, Carlsberg Croatia je moderna i uzbudljiva kompanija u kojoj proizvodnja piva nije samo posao, već strast.

Vrhunski pivski brendovi

Pan, najmlađe hrvatsko mainstream pivo, ponos je naše koprivničke pivovare, ali s njim i njegovim različitim varijantama priča tek počinje. Carlsberg Croatia u Hrvatskoj proizvodi i na mnoga tržišta izvozi Somersby, koji u velikom broju okusa osvaja sve više potrošača. Tu su još i bogati okusi belgijskoga Grimbergena, profinjenost Carlsberga, osvježenje Tuborga.. Ponosni smo na naša piva i cidere i raditi s ovakvim brendovima je užitak.

Prijateljska atmosfera

Naš uspjeh temeljimo prvenstveno na predanosti naših ljudi. Ponosni smo što je atmosfera u kompaniji prijateljska i ugodna i što timovi rade gotovo kao proširena obitelj. Svaki od 300-injak odgovornih i ambicioznih profesionalaca, posvećen je ostvarivanju napretka i rasta kompanije. U našoj kompaniji svoj profesionalni razvojni put pronalaze najrazličitiji ljudi, ali svaki od njih daje svoj doprinos našem uspjehu. Smatramo  da ne postoji manje ili više bitan član tima, te da svi možemo učiti jedni od drugih bez obzira na poziciju. Zbog toga je otvorena i neposredna  komunikacija jedna od ključnih vrijednosti koje njegujemo.

Moderna tehnologija

Koprivnička pivovara, najnovija je, najmodernija i ekološki najnaprednija u Hrvatskoj. Svake godine u pivovari se provode velika ulaganja kako bi taj status zadržala i dalje. Svojim odgovornim ponašanjem postavili smo primjer za poslovanje u skladu s najvišim ekološkim standardima i kvalitetu u cjelokupnom procesu proizvodnje, distribucije i prodaje piva.

Međunarodno okruženje

Kao dio međunarodne grupacije, Carlsberg Croatia svojim zaposlenicima pruža prilike za učenje i profesionalni razvoj u okruženju mnogo širem od tržišta na kojem posluje. Razmjena znanja s kolegama s drugih tržišta, stalno unapređivanje procesa u skladu s globalnim trendovima, preuzimanje dobrih međunarodnih praksi i sudjelovanje u timovima za izvrsnost ili nadnacionalnim projektima – prilika je mnogo za one koji ih žele iskoristiti.

Bogata povijest

Carlsberg je nedavno proslavio čak 170 godina postojanja, a u svojoj bogatoj povijesti dao je brojne doprinose proizvodnji piva zbog stalnog inzistiranja na primjeni najnaprednijih znanstvenih otkrića. Možda najpoznatiji od doprinosa je pročišćavanje pivskog kvasca, kvasca koji se i danas koristi za proizvodnju većina lagera na svijetu. Ako vas zanima naša povijest, svakako pročitajte više! Ideja osnivača Carlsberga zato živi i dalje kroz svrhu koju svi u kompaniji živimo – Proizvodnjom piva za bolje danas i sutra.

 

 

Address

Our Address:

Ulica Danica 3, 48000 Koprivnica

GPS:

46.1877925, 16.841159

Telephone: