Arbona je specijalizirana digitalna agencija te „Google AdWords“ certificirani partner s velikim iskustvom u planiranju i implementaciji internetskih kampanja. U našem timu nalaze se stručnjaci sa „Google AdWords“ certifikatima (pretraživačka mreža, prikazivačka mreža, analiza i izvještavanje). Google-ovi smo partneri te jedna od malobrojnih tvrtki s „Google Analytics“ certificiranim stručnjacima u Adriatic regiji. Među prvima u Hrvatskoj postali smo i Bing partneri te smo certificirani za oglašavanje i na toj tražilici.

Uz oglašavanje na Google-u, također se bavimo optimizacijom za tražilice (SEO), YouTube marketingom, Facebook marketingom i e-mail marketingom. Arbonina najveća snaga je što je svaki član tima zadužen za određeni dio posla u kojem je vrhunski profesionalac.

Glavna zadaća nam je pomoć kod rasta Vaše online prisutnosti kroz digitalni marketing. Kroz dobro isplaniranu strategije želimo doći do svakog Vašeg kupca i povezati se s njim. Pokreće nas strast za izgradnjom Vašeg branda u online svijetu. U nama možete pronaći kvalitetnog partnera za uspješno poslovanje koje će kontinuirano davati Vjetar u leđa vašem poslovanju!

Naš sveobuhvatan pristup donosi rezultate našim partnerima pomažući im povećati rast prometa i prodaje, povećanja konverzija i ukupni povrat ulaganja (ROI).

Address

Our Address:

Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin

GPS:

46.3032052, 16.3370483

Telephone: