Inspire Me konferencija u Zagrebu

Inspire Me konferencija u Zagrebu

Inspire Me je jedinstvena konferencija u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva, a održat će se 16. studenog 2018. u Zagrebu, City Plaza. Inspire Me konferencija će na jednom mjestu okupiti veliki broj studenata, profesionalaca, poduzetnika, investitora i menadžera koji će se kroz program upoznati s temama vezanim za razvoj karijere, poduzetništva, tehnologije, motivacije i uspjeha. Stoga predstavlja odličnu priliku za učenje i usavršavanje, usmjeravanje i razvoj karijere, informacije o mogućnostima realizacije vlastitih ideja, odnosno ulaska u poduzetništvo, upoznavanje s novim tehnologijama, pronalazak posla, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

U sklopu konferencije brojne će kompanije predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi.Sudionici konferencije imati će priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study-e. Jedna od aktivnosti je i speed dating sudionika s poslodavcima, na kojem će kompanije predstaviti mogućnosti za praksu i zapošljavanje.Sudionike očekuje i bogat networking te ovisno o konferenciji i dodatni sadržaji u vidu predstavljanja novih tehnologija, tema iz područja poput putovanja, fitnessa, lifestylea te partyja.

Koncept konferencije

Koncept konferencije proizlazi iz uvjerenja da je svakoj osobi, neovisno o fakultetu, struci, karijeri, poslu i dr., za “uspjeh” potrebno konstantno učenje i usavršavanje, iskustvo uspješnih pojedinaca, motivacija, mentorstvo te održavanje poslovnih kontakata sa profesionalcima, poduzetnicima i poslodavcima. Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika i dr., koji će sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, karijera, usponi, padovi, uspjeh). Cilj je da uspješne priče sudionike motiviraju na promjene, proaktivniju ulogu, učenje, osobni razvoj i tako potaknu na kreiranje vlastite uspješne priče. Osim govora održat će se i stručna predavanja i paneli iz područja čije je znanje aktualno i primjenjivo u daljnjem obrazovanju, karijeri ili poduzetništvu. Paralelno sa glavnim dijelom programa održati će se i specijalizirane radionice, za manje grupe, u kojima će profesionalci, na interaktivan način, sudionike detaljnije upoznati sa određenim područjem.

Više informacija o konferenciji, predavačima i prijavama pratite na web stranicama konferencije, pošaljite upit na inspire.me.konferencija@gmail.com ili pratite na društvenim mrežama.