Informativni dan 2. Poziva na dostavu projektnih prijedloga Interreg Središnja Europa

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Središnja Europa, poziva vas na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati u svrhu upoznavanja sa programskim pravilima te pravovremene pripreme za prijavu na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga. Također ćete imati priliku čuti iskustva u procesu prijave i provedbe projekata od strane hrvatskog projektnog partnera.

Cilj drugog poziva koji će biti otvoren od 22. ožujka 2023. do 17. svibnja 2023. godine je ponovo ponuditi širok tematski raspon za najveći mogući broj zainteresiranih partnera.  U tom smislu za prijavitelje će biti ponovno biti otvorena sva 4 tematska prioriteta kroz 9 specifičnih ciljeva dok će vrijednost ovog poziva iznositi oko 60 milijuna eura iz EFRR-a uz stopu sufinanciranja od 80%.

4 tematska prioriteta programa Središnja Europa: Smart, Green, Connected, Governance .

Informativni dan će se održati 27. ožujka 2023. godine uživo u Hotelu International u Zagrebu s početkom u 10:00 sati (registracije od 09:30 sati).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo vas da se do 22. ožujka 2023. do 15:00 sati prijavite putem online prijavnog obrasca.

Broj sudionika je ograničen te će se prijave automatski zatvoriti čim se popune sva slobodna mjesta.

Dnevni red možete preuzeti ovdje. Radni jezik je hrvatski.