CGS Labs Infra Challenge 2019. – natječaj za studente građevinarstva

CGS Labs Infra Challenge 2019. – natječaj za studente građevinarstva

Isprojektirajte infrastrukturni objekt uz pomoć CGS Labs softvera Plateia, Ferrovia ili Aquaterra, na Autodesk platformi

CGS Labs objavljuje nagradni natječaj „CGS Labs Infra Challenge 2019“ za studente građevinarstva i prometnih znanosti iz država: Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.
Na natječaju se može sudjelovati s diplomskim, seminarskim ili bilo kojim drugim vlastitim radom napravljenim CGS Labs softverom za 3D CAD/BIM projektiranje infrastrukturnih objekata: Plateia, Ferrovia ili Aquaterra. Za potrebe vizualizacije i prezentacije projekta nisu definirana ograničenja. Odobrava se bilo koji softver poput programa: Infraworks ili 3ds max. Bitno je da osnovni projekt bude napravljeni u CGS Labs softveru.

Uvjeti za sudjelovanje:
• Status redovnog studenta ili uspješno završeni studij u 2017./2018. godini,
• Tema rada mora biti ili projekt ceste, željezničke pruge ili uređenja vodotoka

Elementi za ocjenjivanje:
• Os ceste / željezničke pruge / korita,
• Uzdužni profil,
• Poprečni presjeci,
• 3D model objekta s upisanim podacima,
• Izvoz 3D solid modela u IFC datoteku, koja se prilaže kod predaje rada,
• Vizualizacija.

Za sudjelovanje na natječaju NIJE OBAVEZNO predati projekt koji uključuje sve navedene točke.

Prijava na natječaj:
Za sudjelovanje na nagradnom natječaju CGS Labs Infra Challenge 2018/2019 potrebno se prijaviti. Prijave za sudjelovanje se zaprimaju na adresi e-pošte: info@cgs-labs.com.

Potrebno je dostaviti osobne podatke: ime, prezime, adresu, adresu e-pošte, telefonski broj, naziv fakulteta, smjer studija, godinu studija i potvrdu o studentskom statusu ili potvrdu o završenom studiju u 2017/2018. godini. U predmetu e-pošte navesti: PRIJAVA NA „CGS Labs Infra Challenge 2019“. U tekstu dati kratki opis svog projekta ili rada napravljenog CGS Labs softverom.
Rokovi:
28.02.2019: rok za predaju prijave za sudjelovanje na natječaju
31.05.2019: rok za predaju* projekta u elektronskom obliku (dwg, dxf, 3ds, ifc, pdf, doc, ppt, video …)

*Više informacija o načinu predaje rada šaljemo na e-poštu sudionicima koji se prijave na natječaj.

Komisija
Stručnu komisiju za ocjenjivanje projekata čine sveučilišni profesori te CAD/BIM stručnjaci poduzeća CGS Labs.
U želji da studenti što bolje upoznaju i iskoriste svu funkcionalnost CGS Labs softvera biti će im osigurana tehnička pomoć dostupna komercijalnim korisnicima CGS Labs softvera.
CGS Labs softver potreban za izradu projekta, izdat će se svima koji na adresu e-pošte: support@cgs-labs.com pošalju zahtjev s nazivom potrebnog programa i potvrdom o studentskom statusu ili o završenom studiju u 2017./2018 godini.

Dodjela nagrada
Najbolji projekti će biti prezentirani uz svečanu dodjelu nagrada na stručnom skupu CGS Labs Connect. Studenti će dobiti priliku javno predstaviti svoje projekte pred sudionicima stručnog skupa, stručnjacima i vodećim poduzećima iz područja planiranja i projektiranja infrastrukturnih objekata.

Nagrade:
1. Nagrada: 1.000,00 € (netto)
2. Nagrada: 600,00 € (netto)
3. Nagrada: 400,00 € (netto)
Uz nagrade dodijeliti će se i priznanja za posebna postignuća.
Natječaj je namijenjen svim studentima građevinarstva, kao i onima koji su diplomirali u 2017/2018 godini. Svaki autor ili autorska skupina može predati najviše jedan projekt.

Više informacija o nagradnom natječaju na adresi:
StudioARS d.o.o.
Cesta dalmatinskih brigada 24b
51211 Matulji, Hrvatska
Telefon: +385 51 273 595
e-mail: z.galic@studioars.hr